VAN BAROSU 27. OLAĞAN GENEL KURULU 10-11 NİSAN 2021...

16 Nisan 2021

Van Barosu 27. Olağan Genel Kurulu 10-11 Nisan 2021 Tarihlerinde Gerçekleşti

Van Barosu 27. Olağan Genel Kurulu 10 Nisan 2021 Tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında 11 Nisan 2021 tarihinde yapılan oy kullanma işlemleri ardından tamamlandı. Genel Kurulda, Av. Adil ASLAN, Av. Abdulbasit BİLDİRİCİ, Av. Sevilay KURŞUNLUOĞLU ve Av. Bahtiyar KANDEĞER'den oluşan Divan tarafından meslekte 25 yıl kıdemi olan meslektaşlarımıza yönelik plaket sunumu gerçekleştirdirildi.

Baromuz üyesi meslektaşlarımız Av. Sinan ÖZARAZ ile Av. Zülküf UÇAR’ın Baro Başkanlığına aday olduğu 27. Olağan Genel Kurul sonuçlarının İpekyolu İlçe Seçim Kurulu tarafından kesinleştirilmesiyle birlikte kurullara seçilen meslektaşlarımızın görevleri başlamıştır.

Genel Kurul Sonrasında;

Baro Başkanlığına, Av. Zülküf UÇAR

Yönetim Kuruluna, Av .Barış OFLAS, Av. Şeyma ŞEN, Av. Hamza ÇİFTÇİ, Av. Bayram BAYKAL, Av. Mahmut KAÇAN, Av. Turan ECE, Av. Esra AKGÜN, Av. Kadir KUTEVİ, Av. Mehmet KARATAŞ ve Av. Ersin BİRİCİK

Disiplin Kuruluna, Av. Deniz IŞIK, Av. Rohat KURT, Av. Cesim KAYA, Av. Turan YAZAN ve Av. Gülay ÖZGÖKÇE

Denetleme Kuruluna, Av. Zeynep KUTLUK, Av. Savaş AVCI ve Av. Abdulgani ÖLMEZ

TBB Delegeliğine, Av. Burhan BUĞDAY, Av. Faruk ÇAĞLAR ve Av. Alihan ÖZTÜRK seçilmiş,

Van Barosu Yönetim Kurulunun 15.04.2021 tarihinde yapılan toplantısı neticesinde Baro Başkan Yardımcılığına Av. Hamza ÇİFTÇİ, Baro Genel Sekreterliğine Av. Şeyma ŞEN, Baro Saymanlığına Av. Barış OFLAS seçilmiş olup

Baro Başkanlığına, Yönetim Kuruluna, Baro Divanına, Disiplin Kuruluna, Denetleme Kuruluna ve TBB Delegeliğine seçilen tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

15.04.2021

Van Barosu Başkanlığı

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 400 - Çoğul : 1573 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 667920 - Toplam Çoğul Ziyaret : 2742108 ]|-