AVUKAT KÂTİBİ GÖREV BELGESİ

29 Nisan 2021

İçişleri Bakanlığınca 29.04.2021 tarihli valiliklere gönderilen "Görev Belgesi Düzenleme" konulu genelge uyarınca, muafiyet kapsamındaki iş yeri, vs. çalışanları İçin İçişleri Bakanlığı e-Başvuru sistemi üzerinden "görev belgesi" başvurusu yapabilecektir. Sistemdeki yaşanan yoğunluk nedeniyle oluşan problemden dolayı sisteme şu anda ulaşılamadığından avukatlarımızın kısıtlama saatlerinde çalıştırmak istedikleri personelleri için aşağıdaki linkte yer alan GÖREV BELGESİNİ manuel olarak doldurup imzalamaları ve avukat yanında çalışan personellerin ilgili görev belgesini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Bu belgenin geçerlilik süresi 2 Mayıs Pazar gününe kadar olduğundan sistem üzerinden başvuru yapılarak görev belgesinin alınması zorunludur. Tüm meslektaşlarımızın bilgilerine saygıyla sunarız.
Van Barosu
Görev Belgesi için;

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 155 - Çoğul : 361 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 694183 - Toplam Çoğul Ziyaret : 2833413 ]|-