YENİ ADLİ YIL KUTLU OLSUN

01 Eylül 2021

Yeni Adli Yıl Açılışı nedeniyle Baromuz tarafından Van Adliyesinde kokteyl düzenlendi. Kokteyle bir çok meslektaşımız ile birlikte Van Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Oğuzhan DÖNMEZ, Van Adliyesi Komisyon Başkanı Sayın Erhan ÇAVUŞOĞLU, Van Bölge Adliye Mahkemesi Komisyon Başkanı Sayın EMİRŞAH BAŞTOĞ, Van Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Salih ŞENGÖL, Van 2. İdare Mahkemesi Başkanı Sayın Ahmet EFE, Van Vergi Mahkemesi Başkanı Sayın Halil GÜNDÜZ, Van Bölge Adliyesi ve Van Adliyesi Hakim ve savcıları ile Baro çalışanlarımız ve Adliye çalışanları katılım sağlamış olup tüm meslektaşlarımızın ve hukuk camiasının yeni adli yılını kutluyoruz.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 90 - Çoğul : 297 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 764221 - Toplam Çoğul Ziyaret : 3034075 ]|-