VAN BAROSU 2019 GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI

03 Nisan 2019

2 ŞUBAT 2019 TARİHİNDE BAŞLAYAN “VAN BAROSU 2019 GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI” 30 MART CUMARTESİ YAPILAN FİNAL MAÇI İLE SON BULMUŞTUR. TURNUVAYA AVUKAT, ADLİYE PERSONELİ VE AVUKAT KATİPLERİNDEN OLUŞAN TOPLAMDA 15 TAKIM KATILMIŞ OLUP HADDİNİ BİLBABO VE KIRMIZI YAKALILAR ARASINDA OYNANAN FİNAL MAÇINDA HADDİNİ BİLBABO RAKİBİNİ YENEREK ŞAMPİYON OLMUŞTUR.

BARO BÜNYESİNDEKİ ONLARCA MESLEKTAŞI, ADLİYE PERSONELLERİNİ VE AVUKAT KATİPLERİNİ BİR ARAYA GETİRMİŞ OLDUĞUMUZ BU TURNUVADA TÜM TAKIMLARIN TURNUVA BOYUNCA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI ÖRNEK DAVRANIŞ VE CENTİLMENLİKTEN ÖTÜRÜ HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

TURNUVAYI ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAYAN HADDİNİ BİLBABO TAKIMINI TEBRİK EDİYOR, TURNUVA BOYUNCA EMEK VEREN BAROMUZ SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER KOMİSYONU ÜYELERİNE, KOMİSYON KOORDİNATÖRÜ AV. EMRAH BORAZAN’A, KOMİSYON ÜYESİ AV.NACİ DUMAN’A, İL HAKEM HEYETİ’NE VE GÖREVLENDİRİLEN HAKEMLERE, KARDEŞLER HALISA EKİBİNE VEDE DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN VAN BAROSU BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE TÜM BARO EMEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

YENİ ETKİNLİKLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE..

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 65 - Çoğul : 157 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 238940 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1137706 ]|-