TAZİYE VE KINAMA

11 Temmuz 2019

İstanbul Barosuna kayıtlı meslektaşımız Av. Hüseyin YAMA 08.07.2019 tarihinde  uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır nitelikte yaralanmış, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki bu sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. Meslektaşımızın ölümüne sebep olan silahlı saldırıyı kınıyor, meslektaşımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesi, sevenleri, İstanbul Barosu ve tüm hukuk camiasına başsağlığı diliyoruz.

Daha önceleri defaaten söylediğimiz gibi; insan hayatına en büyük tehdit olan silahın çok kolay bir şekilde temin edilebildiği gözetilerek silah alımını ve kullanımını zorlaştırıcı tedbirlerin alınması ve gerekli yasal düzenlemelerin acilen yapılması gerekmektedir.

Meslektaşımızın ölümüne sebep olan silahlı saldırının falinin en ağır şekilde cezalandırılması için Van Barosu olarak sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.

VAN BAROSU BAŞKANLIĞI

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 97 - Çoğul : 183 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 256288 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1199505 ]|-