SENSİZ OLMAZ...

12 Haziran 2018

24 Haziran seçimlerinde sandık kurulu üye ve müşahitler ile seçmenlerin seçim günü yaşayacağı hukuka aykırı uygulamalara karşı, avukatlar olarak işlem ve eylemlerin usul ve yasaya uygun yapılmasını temin etmek amacıyla barolar ve Sensiz Olmaz Hareketi ortak çalışma yürütme kararı almıştır.Bu amaçla 24 Haziran da yaşanabilecek hukuka aykırı işlemlere karşı hukuki destek sağlamak üzere görev almak isteyen meslektaşlarımızın http://www.sensizolmazhareketi.com ya da baromuza isim yazmaları gerekmektedir.

Ayrıca 21 Haziran'da
seçim hukuku uzmanlarının katılımı ile "Seçim Hukuku"konulu eğitim çalışması yapılması düşünülmekte olup eğitime katılmak isteyen meslektaşlarımızın baroya kayıt yapmaları rica olunur.

GÖNÜLLÜ AVUKAT OLMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN http://www.ankarabarosu.org.tr/SensizOlmazavukat/default.aspx

ONLINE KİŞİ : ( 2 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 100 - Çoğul : 261 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 146668 - Toplam Çoğul Ziyaret : 771259 ]|-