MÜLTECİ-SIĞINMACILAR DAVALARI SONUCUNDA DOĞAN VEKALET...

18 Haziran 2018

Baromuz Adli Yardım Birimi tarafından Yabancı uyruklu mülteci-sığınmacılar adına dava açılması için görevlendirmeler yapmaktadır. Görevlendirme sonrası sorumlu meslektaşlarımız vekaletname çıkarmak istesede, yabancının kimlik veya kimlik yerine geçen belgesinin olmaması nedeni ile vekaletname çıkaramamaktadır. Bu durumda görevlendirme yazısı ile dava açabilirsiniz ancak davanız kabul edilir ayrıca vekalet ücretine hükmedilirse Vekaletnameniz olmadığından dolayı vekalet ücretinizi nasıl alacağınız hususunda Göç İşleri Genel Müdürlüğünün hukuk işleri biriminin dikkatine olacak şekilde Ankara adresine üst yazı karar örneği ve kesmiş olacağınız serbest meslek makbuzu örneği ile başvuru yapmanız halinde belirtmiş olduğunuz hesap numarasına ödeme yapılmaktadır, bilgilerinize.

Van Barosu Adli Yardım Birimi.

ONLINE KİŞİ : ( 3 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 235 - Çoğul : 1411 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 110889 - Toplam Çoğul Ziyaret : 563935 ]|-