MESLEKTAŞIMIZ AV.ASİLCAN TUZLU’YA YÖNELİK SALDIRIYI KINIYORUZ

22 Ekim 2020

Konya Barosu üyesi meslektaşımız Av. Asilcan TUZLU evinin önünde bıçaklı saldırıya uğramış, gözünden ağır bir şekilde yaralanmış ve sol güzünü kaybetmiştir. Meslektaşımıza ve meslektaşımız şahsında Konya Barosuna geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

MESLEKTAŞIMIZ AV.ASİLCAN TUZLU'YA YÖNELİK SALDIRIYI KINIYORUZ

Olayla ilgili olarak soruşturma sırasında failin kimliği tespit edilerek, yapılan sorgusunun ardından failin tutuklanmasına karar verilmiştir.

Yargının kurucu unsuru olan Avukatlara yapılan saldırılara karşı tedbir almak, yanı sıra failleri en ağır şekilde cezalandırmak devletin asli görevidir. Mülkün temeli olarak addettiğimiz “adalet”in tecellisi için çaba gösteren savunmaya yapılan saldırılara karşı acil ve etkili önlemler alınması gerektiğini tüm kamuoyu ve yetkililerle paylaşıyor, soruşturmayı takip eden Konya Barosu ile dayanışma içerisinde olduğumuzu saygıyla duyururuz.

Van Barosu Başkanlığı

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 393 - Çoğul : 1516 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 555679 - Toplam Çoğul Ziyaret : 2338845 ]|-