MESLEKTAŞIMIZ AV. CUMHUR KESKİN’İ ÖLÜMÜNÜN 21. YILINDA...

14 Ocak 2021

MESLEKTAŞIMIZ AV. CUMHUR KESKİN'İ ÖLÜMÜNÜN 21. YILINDA RAHMETLE ANIYORUZ

Baromuzun üyesi değerli meslektaşımız  Av. Cumhur KESKİN 14 Ocak 2000 yılında Van’da bulunan ofisinden baromuz merkezine ulaşmak isterken uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmüştür. Meslektaşımızın ölümüne sebep olan feodal saldırıyı kınıyor, hak ve özgürlüklerin, hukukun üstünlüğünün savunucusu meslektaşımız Av. Cumhur KESKİN’i ölümünün 21. yılında rahmetle anıyoruz.

Hak ve özgürlüklerin korunması, hukukun üstünlüğünün tesisi için çaba sarfeden, mesleki ve özel yaşantısında her zaman örnek bir meslektaş ve insan olarak iz bırakan değerli meslektaşımız Av. Cumhur KESKİN, bölgemizde uzunca yıllardır çözülemeyen başta Kürt sorunu olmak üzere, tüm sorunların çözümü için tarafsız ve güçlü bir mücadele yürütmüş, her zaman mağdurun, yoksulun yanında olmuştur. Uzun yıllar baromuz üyesi olarak mesleki faaliyetlerini de yürüten değerli üstadımızın kaybı, hala taze bir acı olarak yüreğimizde yer almaktadır. Kıymetli meslektaşımızın bıraktığı yerden tam demokratik, eşitlikçi bir hukuk devleti için baromuz gelenekleri doğrultusunda mücadeleden asla geri durmayacağımızın bilinmesini istiyor, değerli meslektaşımız Av.Cumhur KESKİN’i bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz. 14.01.2021

Van Barosu Başkanlığı

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 801 - Çoğul : 2696 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 614475 - Toplam Çoğul Ziyaret : 2545701 ]|-