MESLEK SÖYLEŞİLERİNİN İKİNCİ BÖLÜMÜ YAPILDI

04 Şubat 2020

Staj Eğitim Programları kapsamında meslek büyüklerimiz ile stajyer meslektaslarimizin bir araya geldiği Meslek Söyleşilerinin ikinci bölümü, Van Barosu Hizmet Binası konferans salonunda gerçekleştirildi. Meslek büyüklerimizin mesleğe dair bilgi ve tecrübelerini paylaştığı söyleşi, soru cevap kısmı sonrasında tamamlandı. Meslek Söyleşilerinin devamı, ilerleyen süreçte baro delegelerimizin ve meslek büyüklerimizin de katılımlarıyla devam ettirilecektir. Söyleşiye katılan meslek büyüklerimize, stajyer meslektaşlarımıza ve programı organize eden Sürekli Eğitim Merkezinden sorumlu yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 175 - Çoğul : 449 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 395312 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1706847 ]|-