KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI TAMAMLANDI

23 Mart 2019

Van Barosu Staj Eğitim Merkezinin düzenlemiş olduğu Avukat stajyerleri kurgusal duruşma yarışması tamamlandı. Yarışmanın düzenlemesinde emeği geçen Staj Eğitim Merkezinden sorumlu Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Emrah BORAZAN, Av. Zehra ATEŞ, ve Av. Suat ÇAKAN’a, Yarışmada bizleri yalnız bırakmayan Baro Başkanımız Av. Zülküf UÇAR’a, Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Rabia ÖZGÖKÇE ve Av. Mahmut KAÇAN’a, Yarışmanın koordinatörlüğünü üstlenen meslektaşımız Av. Sedat ANARAN’a , Stajyer Avukat danışmanlarımızdan değerli meslektaşımız Serap MİNAZ’a, Jüri de yer alan değerli meslektaşlarımız Av. Ümit AVCI, Av. Doğan İLHAN, Hamza ÇİFTÇİ ve Av. Gülay ÖZGEKÇE’ye, Duruşma salonunu bize tahsis eden ve aynı zamanda yarışmaya iştirak eden Adalet Komisyonu Başkanımız Sn. Erhan ÇAVUŞOĞLU’na, gruplar halinde yarışmaya katılan ve izlemeye gelen tüm Stajyer Avukat meslektaşlarımıza ve son olarak  yarışmayı birincilikle tamamlayan 2. Grup adına yarışan Stj. Av. Melik Fırat Koç, Stj. Av. Mustafa Mücait Deniz, Stj. Av. Mehmet Salih Coşkun ve Stj. Av. Hamit Kaya’ya teşekkürlerimizi sunar, Van Barosunu temsil yolunda katılacakları yarışmalarda başarılar dileriz.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 65 - Çoğul : 153 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 238940 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1137702 ]|-