KİRALIK İŞYERİ/DÜKKAN

14 Ekim 2019

KİRALIK İŞYERİ/DÜKKAN

Van ili İpekyolu İlçesinde bulunan Van Barosu Hizmet Binası altı giriş katında bulunan 2 adet dükkân/işyeri kiraya verilecektir.

Her iki dükkân içinde kendine ait bodrum/depo özelliği bulunmaktadır.

Dükkânlardan biri 280 diğeri 148 metrekare büyüklüğündedir. Talep edilmesi halinde her iki dükkânın birleştirilmesi hususu ayrıca değerlendirilecektir.

Konum itibarı ile Van Adalet Sarayı karşısında bulunmaktadır.

Taliplilerin hangi sektör için kiralamak istediklerini belirtmesi gerekmektedir.

İlgilenenlerin TANITIM DOSYASI ile birlikte kira miktarını belirterek KAPALI ZARF şeklinde en geç 18 Ekim 2019 Tarihine kadar Merkez Baromuza (Hastane Caddesi Elit İş Merkezi Kat-4 No: 20 İpekyolu/Van) ulaştırmaları gerekmektedir.

Adres : Alipaşa Mahallesi Toraman Sokak No: 20 Van Barosu Hizmet Binası altı (Mevki: Van Adalet Sarayı Karşısı Ada: 1043, Parsel: 197) İPEKYOLU / VAN

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 93 - Çoğul : 292 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 320719 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1447758 ]|-