KİRALIK İŞ YERİ/DÜKKAN (ÖN TALEPLİ)

01 Temmuz 2019

KİRALIK İŞYERİ/DÜKKAN (ÖN TALEPLİ)

Van ili İpekyolu İlçesinde bulunan Van Barosu Hizmet Binası altı giriş katında bulunan 2 adet dükkan/işyeri kiraya verilecektir.

Her iki dükkan içinde kendine ait bodrum/depo özelliği bulunmaktadır.

Dükkanlardan biri 280 diğeri 148 metrekare büyüklüğündedir. Talep edilmesi halinde her iki dükkanın birleştirilmesi hususu ayrıca değerlendirilecektir.

Konum  itibarı ile Van Adalet Sarayı karşısında bulunmaktadır.

Talebin fazla olması nedeniyle öncelikle Ön Talep alınacaktır. Taliplilerin hangi sektör için kiralamak istediklerini belirtmesi gerekmektedir.

İlgilenenlerin aşağıdaki bilgileri doldurup en geç 08 Temmuz 2019 Tarihine kadar vanbarosu@hotmail.com  e-posta adresine yazılı olarak başvurmaları veya Baromuzun 0432 214 58 04 numaralı telefonundan iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Binaya ait görseller eklenmiştir.

Adres : Alipaşa Mahallesi Toraman Sokak Van Barosu Hizmet Binası altı (Mevki: Van Adalet Sarayı Karşısı Ada: 1043, Parsel: 197) İPEKYOLU / VAN

ÖN TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ... http://www.vanbarosu.org.tr/uploads/1930.docx

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 32 - Çoğul : 108 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 284245 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1306062 ]|-