KATLEDİLEN MESLEKTAŞIMIZ AV. MÜZEYYEN BOYLU’NUN FAİLİNİN...

04 Kasım 2019

KATLEDİLEN MESLEKTAŞIMIZ AV. MÜZEYYEN BOYLU'NUN FAİLİNİN YARGILANDIĞI DAVANIN 2. DURUŞMASI GÖRÜLDÜ

Diyarbakır’da eşi tarafından öldürülen meslektaşımız Av. Müzeyyen Boylu’nun bugün Diyarbakır 7. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılan duruşmasına Diyarbakır Barosu Başkan ve üyeleri dışında Baro Başkanımız Av. Zülküf UÇAR, Sinop Barosu Başkanı Av. Hicran KANDEMİR, Hakkari Barosu Başkanı Av. Ergün CANAN ile 18 Baronun yönetim kurulu ve kadın merkezi üyeleri, TÜBAKKOM üyeleri ve bir çok sivil toplum örgütü katıldı. Baroların davaya katılma taleplerinin reddedildiği duruşmada; sanığın, davanın başka bir ile nakline yönelik talebine ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığından görüş alınması yönünde ara karar alınarak duruşma 27 Ocak 2020 tarihine ertelendi.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 93 - Çoğul : 296 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 320719 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1447762 ]|-