İZMİR DEPREMİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI

06 Kasım 2020

Yakın zamanda depremin ağır sonuçlarını yaşamış bir kent olarak; İzmir ilinde meydana gelen deprem nedeniyle kaybettiğimiz vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Van Barosu olarak; yaşanılan depremin etkisi ve meydana gelen artçıları dikkate alarak deprem bölgesine yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Kampanya kapsamında destek sunmak isteyenlerin deprem bölgesine ulaştırmak üzere aşağıda belirtilen ihtiyaç listesinin kapalı koliler halinde 11 Kasım 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Baro Merkezimize ulaştırmaları rica olunur.

Not: İkinci el eşya kabul edilmemektedir.

İhtiyaç Listesi

Mobil WC
Mobil Duş
Çadır içi Pilli Aydınlatma