DEPREMİN YAŞANDIĞI ELAZIĞ VE MALATYA BAROLARI ZİYARET EDİLDİ

03 Şubat 2020

Baro Başkanımız Av. Zülküf UÇAR Elazığ ve çevre illerde meydana gelen şiddetli deprem nedeniyle Elazığ Baro Başkanı Av.Mustafa YENTÜR ve Malatya Baro Başkanı Av.Enver HAN’a baro başkanları ve TBB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunmuş, depremin yıkıcı etkisini gösterdiği yerlerde incelemelerde bulunmuş, deprem sonrası baromuzca başlatılan kampanya kapsamında meslektaşlarımızın ve yurttaşların desteğiyle toparlanan yardımlar, bizzat Elazığ ve Malatya Barolarımızca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere barolara teslim edilmiştir. Dersim Barosu Başkanı Av.Kenan ÇETİN, Bingöl Barosu Başkanı Av.Hanifi BUDANCAMANAK, Batman Barosu Başkanı Av.Abdulhamit ÇAKAN, Muş Barosu Başkanı Av.Feridun TAŞ, Adıyaman Barosu Başkanı Av.Mustafa KÖROĞLU, Mersin Barosu Başkanı Av.Bilgin YEŞİLBOĞAZ, Adana Barosu Başkanı Av.Veli KÜÇÜK, Kahramanmaraş Barosu Başkanı Av.Muhammed Burak GÜL, Kilis Barosu Başkanı Av.Mehmet TAŞÇI, TBB Yönetim Kurulu üyeleri Av.Asude ŞENOL ve Av.Sabri ÇEPİK’in de katıldığı ziyaret ve incelemelerde, yıkılan binaların büyük bölümünün eski yapılar olduğu, hasar tespitlerine devam edildiği, enkaz kaldırma faaliyetlerinin başlatıldığı, meslektaşlarımızın ofislerinde hasarların oluştuğu tespit edilmiş, çadır kentler gözlemlenebilmiştir.
Depremin yıkıcı etkisi nedeniyle Baromuzca başlatılan kampanyaya baromuza güvenerek destek veren tüm meslektaşlarımıza ve yurttaşlara bir kez daha teşekkür eder, kaybettiğimiz vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralı olan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Unutmayalım ki; Deprem Öldürmez, Bilinçsiz Yapılaşma Öldürür.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 181 - Çoğul : 498 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 395318 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1706896 ]|-