CORONA VİRÜSÜ SALGINI İLE İLGİLİ OLARAK...

13 Mart 2020

Corona virus salgını ile ilgili olarak Baromuzca 30 Martta yeniden karar oluşturulması kaydı ile:
1.a. İlan edilmiş olan panel, konferans, komisyon ve merkez toplantılarının vb. etkinliklerin ve SEM eğitimlerinin ertelenmesine,
1.b. Adliyelerde yer alan baro odalarına, merkez baro idari katta yer alan odalara dezenfektan konulmasına,
1.c. Baro araçlarının dezenfekte edilmesine,
1.d. Adliyede yer alan cübbelerin bir sonraki bildirime kadar kullanılmamasına, şahsi cüppelerin kullanılmasına,
2. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilmiş olması karşısında, bu durumun oluşturduğu mücbir sebep ve adliyelerdeki yoğunluğun oluşturacağı salgın riskinin değerlendirilmesi suretiyle yeni bir karar oluşturulana kadar, duruşmalara katılmak istemeyen avukatların başkaca bir dayanak/belge aranmaksızın mazeretli sayılmaları için Adalet Bakanlığı'na, HSK ve Adalet Komisyonu Başkanlıklarına yazı yazılmasına,
3. 5 Nisan Avukatlar Gecesi Programının iptal edilip edilmemesinin 18 Mart tarihinde online olarak yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirilmesine,
karar verilmiştir.
Saygı ile duyurulur.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 514 - Çoğul : 1794 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 419003 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1786119 ]|-