BURSA BAROSUNA KAYITLI AV.İLKNUR YILDIZ GÖKYILDIZA...

24 Ekim 2019

BURSA BAROSUNA KAYITLI AV.İLKNUR NAZLI GÖKYILDIZA YAPILAN FİİLİ SALDIRIYA İLİŞKİN KINAMA

Bursa Barosu’na kayıtlı Av. İlknur Nazlı GÖKYILDIZ, 24.10.2019 günü “zorunlu arabuluculuk” görüşmesi esnasında karşı tarafın silahlı, fiziksel saldırı eylemine maruz kaldığı elim olayı şiddetle kınıyoruz.

Arabuluculuk görüşmesi esnasında Av.  İlknur Nazlı Gökyıldız’ın boğazına karşı taraf asili S. Y. tarafından falçata dayanmış ve meslektaşımız bir süreyle bu şekilde rehin alınmış ve ölümle tehdit edilmiştir. Yaşanan olay üzerine meslektaşımız darp raporu alarak, saldırgan hakkında şikayetçi olmuştur. Saldırgan göz altına alınarak hakkında adli işlemler başlatılmıştır.

Daha önce defalarca açıkladığımız üzere, bir kesimin ısrarla görmek ve duymak istemediği bu saldırılar ile hergün karşılaşmaktayız. Yakın zamanda yaşanan birçok olay ise ölümle sonuçlanmıştır. Bu tür olaylara hiçbir zaman alışmayacağımızı açık bir şekilde deklare ediyoruz. Avukata yönelik her saldırının takipçisi olacağız. Bu saldırıları asla kabul etmediğimiz gibi asla olağanlaştırmayacağız da.

Van Barosu Avukat Hakları Merkezi olarak, Av. İlknur Nazlı GÖKYILDIZ’a geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, vekil olarak görevini yapan avukatlara karşı yapılan her türlü saldırıları şiddetle kınıyoruz.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 93 - Çoğul : 282 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 320719 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1447748 ]|-