BAROLARIN VE AVUKATLARIN AVRUPA İNSAN HAKLARI STANDARTLARI...

29 Haziran 2019

BAROLARIN VE AVUKATLARIN AVRUPA İNSAN HAKLARI STANDARTLARI KONUSUNDA KAPASİTENİN GÜÇLENDİRİLMESİ

"Baroların ve Avukatların Avrupa İnsan Hakları Standartları Konusunda Kapasitesinin Güçlendirilmesi" projesi kapsamında Türkiye Barolar Birliği yönetimi,Avrupa Konseyi ile birlikte İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır,Trabzon, Mersin ve Van  Barosundan oluşan heyet ile İngiltere'de bulunan "The Law Society of England and Wales" (İngiltere ve Galler Hukuk Topluluğu), "Monckton Chambers" (Hukuk Bürosu), Essex Universty (Essex Üniversitesi Hukuk Kliniği), Supreme court of United Kingdom (Birleşik Krallık yüksek mahkemesi), Human Rights Watch (İnsan Hakları İzleme Örgütü) Bar Human Rights Committee of England and Wales (İngiltere ve Galler Barosu İnsan Hakları Komitesi) ziyaretleri gerçekleştirilmiştir. Baromuzu temsilen İnsan Hakları Komisyonundan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av.Doğan İLHAN tarafından katılım sağlanmıştır.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 22 - Çoğul : 44 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 284235 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1305998 ]|-