AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BİREYSEL BAŞVURU...

25 Haziran 2019

AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ'NE BİREYSEL BAŞVURU USULÜNDE ÖNEMLİ NOKTALAR VE GÜNCEL SORUNLAR

Strasbourg Barosu üyeleri Av. Dr. Ümit KILINÇ ile Av. Oleksandr OVCHYNNKOV’un katılımları ve
Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği işbirliğiyle “Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne Bireysel Başvuru Usulünde Önemli Noktalar ve Güncel Sorunlar” çalıştayı plaket sunumu sonrasında tamamlandı. Çalıştaya katılan meslektaşlarımıza, Av. Dr. Ümit KILINÇ ile Av. Oleksandr OVCHYNNKOV’a ve Medya Ve Hukuk Çalışmaları Derneği üyeleri Av. Zelal Pelin DOĞAN’a ve gazeteci Ece KOÇAK’a, eğitimin düzenlenmesinde emek veren Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Barış OFLAS’a teşekkür ederiz.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 98 - Çoğul : 198 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 256289 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1199520 ]|-