ADLİ YARDIM İŞLEYİŞİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ...

03 Mart 2018

ADLİ YARDIM İŞLEYİŞİ SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

DOĞU ANADOLU BÖLGE BARO TOPLANTISI

Türkiye Barolar Birliği Adli Yardım Komisyonun Üst Yürütme Kurulu “Adli Yardım İşleyişinde Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu son bölge toplantısını Van Barosunun ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Toplantıya Elazığ, Hakkari, Siirt, Bitlis ve Bingöl Baroları katıldı. Saat 11:00’da başlayan toplantıda bölge Barolarının Adli Yardım ile ilgili yaşanan temel sorunlar tartışıldı. İki oturumdan oluşan toplantıda ilk olarak , Van Barosu Başkanı Av. Murat Timur toplantının içeriğine değinerek her baronun kendi içinde yaşadığı sorunları dile getirmesini ifade etti.

Birinci oturumda baroların Adli Yardım noktasında yaşadıkları temel sorunlar tartışılırken, ikinci oturumda ise bu konudaki çözüm ve öneriler sunuldu.

ONLINE KİŞİ : ( 8 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 190 - Çoğul : 1199 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 127001 - Toplam Çoğul Ziyaret : 657550 ]|-