ADALET NÖBETİ 19 TEMMUZ CUMA VAN ADLİYESİNDE

16 Temmuz 2019

Avukatlara yönelik giderek artan hukuksuzluklara, gözaltı ve tutuklamalara dur diyebilmek, Savunmanın özgürlüğünü ve gücünü korumak, Mesleği ve mesleğin saygınlığını daha ilerilere taşıyabilmek ve herkesin adil bir şekilde yargılanma hakkı için Hak, Hukuk, Adalet arayışı temelli başlatılan, 85 Hafta boyunca İstanbul Adliyesinde tutulduktan sonra Bursa, İzmir, Ankara, Hatay ve İstanbul Baroları öncülüğüyle devam eden,

Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bingöl, Bitlis, Bursa, Dersim, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Mersin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ, Yalova Baro Başkanlarının ve bir çok ilden meslektaşlarımızın katılımıyla tutulacak olan adalet nöbetine Van Barosu olarak ev sahipliği ve öncülük yapıyoruz.

Tüm meslektaşlarımızı ve dostlarımızı bekliyoruz.

Van Barosu Başkanlığı

Yer    : Van Adliyesi

Tarih : 19 Temmuz 2019 Cuma

Saat  : 13.00