35. TBB OLAĞAN MALİ GENEL KURULU SAMSUNDA YAPILDI

05 Mayıs 2019

2015 yılında Van’da yapılan Türkiye Barolar Birliği 35. Olağan Mali Genel Kurulu bu dönem Samsun Barosu ev sahipliğinde Samsun’da yapıldı. Mali Genel Kurula Van Baro Başkanımız Av. Zülküf UÇAR, Türkiye Barolar Birliği Denetleme Kurulu üyesi Av. Halil KARTAL, Baro Delegelerimiz Av. Faruk ÇAĞLAR, Av.Ertuğrul ÇABUKER, Av. Hasan Serhat ERYİĞİT, Başkan Yardımcısı Av. Hamza ÇİFTÇİ ve Baro Saymanı Av. Doğan İLHAN katıldı.

Açlık grevlerinin mahpusların yaşam hakkına yönelik bir tehdit meydana gelmeden bir an önce hukuk çerçevesinde çözülmesi ve sonlandırılması için TBB bünyesinde bir komisyon kurularak ilgili mercilerde girişimlerde bulunması yönünde bazı Bölge Baro Başkanları, Baro Delegeleri ile ve meslektaşlarımız ile sunmuş olduğumuz önerge TBB yönetim kuruluna havale edildi.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 182 - Çoğul : 583 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 225743 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1092435 ]|-