21Ê SIBATÊ ROJA ZIMANÊ ZIKMAKÎ YA CÎHAN Ê PÎROZ BE

25 Şubat 2020

21'Ê SIBATÊ ROJA ZIMANÊ ZIKMAKÎ YA CÎHAN Ê PÎROZ BE

Em wek Baroya Wanê bi mebesta “21’ê Sibatê Roja Zimanê Zikmakî ya Cihanê” panelek li darxist. Em bi beştarîya Zimanzan Hamît Kîlîçaslan, Aktîvîst Rojbîn Bor û Helbestvan û Nivîskar Selîm Temo pir keyf xweş bûn û spasîyên xwe pêşkeşî van panalîstên hêja dikin. Herwiha em sipasîyên xwe pêşkeşî hevpîşe û gelê Wanê dikin ku wan di vê roja qedir giran de em tenê nehiştin.

21 ŞUBAT DÜNYA ANADİLİ GÜNÜ KUTLU OLSUN

21 Şubat Dünya Anadili Günü kapsamında Baromuz Konferans Salonunda düzenlenmiş olan panele katılımlarından dolayı; Dilbilimci Hamit Kiliçaslan’a, Aktivist Rojbin Bor’a ve Şair Yazar Selim Temo'ya, izleyici olarak katılan meslektaşlarımız ile Van halkına ve panelin organizasyonunda emeği geçen Baromuz İnsan Hakları Komisyonu üyelerine teşekkür ederiz.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 482 - Çoğul : 1665 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 418971 - Toplam Çoğul Ziyaret : 1785990 ]|-