VAN BAROSU

YÖNETİM KURULU KARARI

KARAR TARİHİ               :06.11.2014

1-     Baromuzca meslektaşlarımıza dağıtılmak üzere 400 adet 2015 yılı ajandası bastırılmıştır.

2-     Baromuz stajyer avukatları ile bir araya gelmek ve tanışmak amacı ile 14 Kasım 2014 tarihinde kahvaltı organizasyonu düzenlenmiştir.

3-     Baromuzca her yıl geleneksel olan Ödüllü Bowling Turnuvası düzenlenmiştir.

4-     Aidat borçlarını ödemeyen meslektaşlarımıza yazılı ve sms yolu ile bildirim yapılmıştır.

5-     Van Barosu Dergisinin yılda 2 sayı olarak, Van Barosu bülteninin ise 3 ayda bir düzenli olarak yayınlanmasına karar verilmiştir.

6-     İlimizde usulsüz olarak faaliyet gösteren dilekçeciler hakkında Van Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına, Van Vergi Dairesine bildirimde bulunulmasına konu ile ilgili Av. Doğan İLHAN ve Av. Sefer KURT görevlendirilmişlerdir.

7-     Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ile TESEV’in düzenlemiş olduğu “Anayasal Reform Sürecinde Sivil Toplum Örgütlerinin Beklenti ve Önerileri”  konulu toplantıya Baromuz adına Av. Doğan İLHAN katılmıştır.

ONLINE KİŞİ : ( 0 ) --|[ Bugünki Ziyaret Tekil : 288 - Çoğul : 995 ]| - |[ Toplam Tekil Ziyaret : 490071 - Toplam Çoğul Ziyaret : 2065468 ]|-